Sometimes it feels like Bob Dylan says: "I practice a faith that's long been abandoned, ain't no altars on this long and lonesome road"

Visitors to this website today: 26Total number of visitors to this website: 563927
Welcome to the website of Kees de Graaf
Kees de Graaf keesdegraaf.com

Gastenboek / Guest's book

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn website. Ik nodig je van harte uit in mijn Gastenboek een reactie te schrijven. Click daarvoor op het reactieformulier -rechts boven. Thank you very much for visiting my website. Please write a comment in my Visitor's Book. To do so, please click on 'reactieformulier' - on the right top.

Write your response in the box below

Hallo Zwager,
Een prachtige site,niet in een avondje te lezen en te bestuderen.Weer eens wat anders dan een boek lezen.Goed te gebruiken bij bijbelstudie.En wat Koos betrefd ik spaar de varkentjes van AH dat zij toch die goeie ouwe Koos uitdelen.ik sta dus bij de kassa ook ja te knikken in de hoop dat Koos in m"n pakje zit (ha-ha) Kees heel veel succes met deze site dat er maar veel nuttige evangelische en vrolijke bijdrage bij moge komen.Gods zegen,Francien

Francien van helden25-11-2010 20:34

in een woord "indrukwekkend", Kees wat je hier op je website geproduceerd hebt. Voor de komende wintermaanden voor mij en mijn familie leuk en goed "leesvoer".
Maak Koos af en naar de drukkerij ermee. Succes met de verdere ontwikkeling van je website.

Richard van Egdom23-11-2010 10:31

Go on! Were listening

Jakob Brönnum16-11-2010 17:21

Ha Kees,

Mooie site, die gaan we vaker bekijken! Wanneer ligt 'Koos' in de boekhandel?

Groeten,

Werner

Werner Tolsma15-11-2010 22:38

Hoi Kees,
Ik heb even vluchtig rondgekeken op je kersverse site en er is genoeg te lezen en te kijken. Als ik op reis in China ben kan ik misschien in de kleine uurtjes wat lezen! en ga ik je misschien een keer verslaan op de tennisbaan haha.:-D
erg leuk en veel plezier met het schrijven,
groet, Ben

Ben van Dijk15-11-2010 22:02

Ziet er goed uit ome Kees! Maar wie is toch die knappe vent,
voor die mooie molen?
Succes

H Tiemens14-11-2010 09:02

Eindelijk eens een kritische en inhoudelijke bespreking van dit bijzondere boek. En dan ook nog eens zeer uitgebreid. Zelf heb ik het boek vorig jaar ook twee keer kort na elkaar gelezen, iets wat normaal gesproken nooit gebeurt. Het heeft me geraakt, zoals het veel mensen heeft geraakt. Het blijft een bijzonder boek. En toch had ik inderdaad vragen bij de opzet van het boek, een beetje een soort moeilijk toegankelijke raamvertelling, maar ook over bepaalde uitgewerkte ideeën, zoals de personificatie van de Wijsheid. Maar toch is en blijft het een eyeopener. Een tegenhanger van de theologie. Ik waardeer deze bespreking van het boek, al ben ik het zeker niet in alles eens met de kritiek.

Anton Verweij13-11-2010 14:16

Moeten we mensen dankbaar zijn voor hun goedheid of moeten we God danken dat Hij de wereld niet vergeet. We zijn altijd zo gewent om God te verantwoordeing te roepen als het mis gaat, natuurrampen, wrede dictators e.d. Terwijl we meer reden hebben God dankbaar te zijn voor het goede dat we nog mogen ervaren, in de natuur maar ook in de mensen. En dat gaat dan even buiten die vrije wil om.

JaapZ13-11-2010 00:18

Leuke website Kees, heb je die zelf gemaakt?
Veel succes!
Jan Breman

Jan Breman12-11-2010 23:31

Eigenlijk zijn dit zaken waar we net als engelen graag een blik achter zouden willen werpen. Al onze redeneringen schieten te kort omdat ons denken menselijk is. Wellicht heeft Boyd wel gelijk over dat hart dat bereid is, maar vergeet dan niet wie dat hart bereid heeft gemaakt. Als God voor je is wie zou dan tegen zijn, maar als God niet voor je is? Eigen schuld?
De Bijbel is toch een boek voor gelovigen en die worden door deze zaken versterkt, het is enkel genade, ik kan er niets aan doen en het dus ook niet verknoeien. (Ook dat is kort door de bocht)

JaapZ12-11-2010 20:35

[1]      «      6   |   7   |   8   |   9   |   10      »      [10]
Write your response in the box below

Write your response in the box below